Om Stein Design AS

Vi har drevet i over 30 år med og videreforedle produkter av stein, men først i 1997 ble Stein Design AS stiftet. Vi har modernisert gammel produksjonsteknikk og selv utviklet egne dataprogrammer for bearbeiding av motiver og sandblåsing på stein, samt en moderne maskinpark.

Stein
Stein er et naturlig materiale og forekommer av ulik tetthet, farge og kvalitet rundt om i verden. Etter mange år med forsking og testing har vi håndplukket kompakte steinsorter av høy kvalitet som vi benytter til våre gravsteiner. Disse steinsortene bruker vi til våre katalogmodeller, men vi leverer andre steinsorter dersom det er ønskelig.

Håndtverk
Kunsten å hugge en gravstein ut av en steinblokk er en lang og krevende prosess. Våre steinhuggere har lang erfaring og godt øye for detaljer, på denne måten kan vi lage de mest avanserte modellene som vi stolt viser fram på vårt utsalgssted og på hjemmesiden.

Kontakt

Skoleveien 2, 9510 Alta

post@steindesign.no - 915 57 572

Vi samarbeider med
Lyngenfjord

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*