Om Stein Design

Steinhuggere med øye for detaljer

Vi har over 30 års erfaring med videreforedling av stein, men først i 1997 så Stein Design AS dagens lys og ble stiftet. Vi har modernisert gammel produksjonsteknikk og selv utviklet egne dataprogrammer for bearbeiding av motiver og sandblåsing på stein. Vi har også investert i moderne maskiner innen sliping, saging og sandblåsing. 

Stein som råvare

Stein er et naturlig materiale og forekommer av ulik tetthet, farge og kvalitet rundt om i verden. Etter mange år med forsking og testing har vi håndplukket kompakte steinsorter av høy kvalitet som vi benytter til våre gravsteiner. Disse steinsortene bruker vi til våre katalogmodeller, men vi leverer andre steinsorter dersom det er ønskelig.

Stein klokke med illustrasjon av blomster
Gravstein med blomster, sommerfugl og en liten engel statue. På gravsteinen står det 'Helene Austnes. 13-12-1948. 4-1-2017. Guds nåde.'

Håndtverk

Kunsten å hugge en gravstein ut av en steinblokk er en lang og krevende prosess. Våre steinhuggere har lang erfaring og godt øye for detaljer, på denne måten kan vi lage de mest avanserte modellene som vi stolt viser fram på vårt utsalgssted og på hjemmesiden.

Vi samarbeider med

Logo Vadsø Begravelsesbyrå
Logo Lyngenfjord Begravelsesbyrå
Logo Begravelseshjelpa Balsfjord AS
Logo Holmgren Begravelsesbyrp
Logo Jolstad
Logo Eide Stein AS
Logo Blomsterpia
Logo Simonsen Begravelsesbyrå

Hagan Blomster
77 76 50 39

Nina’s Blomster
78 98 16 88

Karasjok Begravelsesbyrå
78 46 66 54

Alta Begravelsesbyrå
78 43 55 74